onsdag 28 november 2012

Here we go AGAIN...

Update!

Under dessa två dagar har jag
-Jobbat (Går sakta men säkert framåt)
-Följt med barnen på deras första basket- träning. Kan berätta att det var väldigt sött att se alla 3-4 åringar springa runt och försöka studsa bollen! De flesta lade mer märke till allting runtomkring (typ kollade att föräldrarna ännu satt kvar, kollade in lokalen osv.) än att lyssna på coacherna... Antar att det hör till i den åldern!
-Julpyntat (Och ja, hela granen är pyntad och klar. Julstrumporna hänger vid spisen så nu fattas bara rätt datum)
-Besökt "barnens museum" med en annan au pair. Dock var mina värdbarn i skolan så jag följde med henne och "tog hand" om hennes v.barn i ålderna 2.5 och 1.5 år. Trevlans!
-Hittat till skolan utan att köra vilse (Check!)
-Skypat med familjen och några vänner
-Varit och shoppat franskmanikyr-set samt två CD-skivor (börjar bli lite trött på den religösa musiken i bilen)
-Ätit lunch med barnens farmor
-Varit ensam hemma i 2 timmar, tillbringade dem med en kopp te och två avsnitt av vampire diaries.

Sedan verkar jag få tillbaka en repris sedan i somras.Var påväg hem från museumet idag och blev plötsligt jätte yr. Fick stanna bilen och ta igen mig lite, hade dock inte så långt kvar hem så jag körde vidare efter ett tag. Har under veckan känt av klåda/smärta i öronen igen men har försökt ignorera det, vill verkligen inte gå tillbaka till ruta ett. Hade alldeles för mycket krångel med det i somras. MEN here we go again! Ikväll har det i allafall varit lite bättre, men vid för snabba rörelser (typ ställa sig upp) så har det snurrat till lite vissa gånger. Dock har jag för mig att jag packade ner en salva emot det, ska leta upp den imorgon så jag blir av med det fort förhoppningsvis. Har inte berättat om det här för min värdpappa men jag antar att det kan vara bra att upplysa honom om, vill bara inte göra en för stor grej av det... Och hur berättar man? "Hej, jag har förresten lite problem med mina öron som jag att jag blir svimfärdig, annars mår jag bra!" Hmm..
Man kan tydligen inte fly ifrån alla sina problem verkar det som, men det var i alla fall ett försök! ;)

Imorgon ser planen ut såhär:
- Skjutsa min värdpappas föräldrar till flygplatsen (Tråkigt att de åker, var ganska skönt att ha en till tjej i huset att prata med och luta sig lite emot)
-Äta kvällsmiddag vid klubbhuset med familjen
-Umgås med de andra au pairerna efter middagen
-Sova innan det är dags för ett heldagspass med barnen på fredag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar